Goochelaar boeken?

Vakantie?!?

Het voelt als een paar weken geleden…….die laatste weken van juni, waarin je uitkeek naar de vakantie. Voor sommigen was dat een rondreis in Thailand, Amerika of een andere mooie plek op de aarde. Andere bleven in Europa en zochten wellicht het mooie weer op aan het strand van Spanje of Griekenland. Eenmaal terug, lijken die mooie weken ineens zolang geleden. Hoe dan ook….de vakantie is zoals elk jaar voor iedereen weer voorbij gevlogen.

Goochelaar Rich Magic- Goochelaar Boeken

Aan de bak!

Als goochelaar neem ik in de maanden juli en augustus ook altijd wat gas terug. Er zijn immers in die periode ook minder feesten en dus kan ik als goochelaar ook genieten van een welverdiende vakantie, na een gigantisch drukke eerste helft van 2015. Inmiddels ben ik een week terug van een mooie vakantie in Amerika en het lijkt alsof samen met mij iedereen terug is van vakantie. De mailbox stroomt weer vol, de telefoon rinkelt vaak en dat betekent dat de drukte er aan komt! De bedrijven starten alles weer op en dan is het natuurlijk snel tijd voor een personeelsfeest of andere soort event, waar een goochelaar niet kan ontbreken.

Goochelaar inhuren?

En als we dan toch met z’n alle de draad weer oppakken en lekker verder gaan waar we gebleven zijn, dan komen ineens weer de ideeën om entertainment in te huren, op uw bruiloft, verjaardag, personeelsfeest, kerstborrel,…Het zullen feesten zijn die niet meer buiten, in de zon, gevierd gaan worden. Maar ach, met het juiste entertainment, maakt dat toch ook niet uit. Een goochelaar heeft u nu al gevonden, dus wellicht zie ik u dit najaar op een feest.

Ik wens u een fijne start van de tweede helft van 2015!

 

 

No Comments

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.