Bedrijfsfeest in Brussel

Woensdag 29 april heb ik als tafelgoochelaar mijn act te presenteren op een groot bedrijfsfeest van ADD. Zowel personeel als leveranciers waren  uitgenodigd. Alle aanwezigen hebben een baan in de verzekeringen. Naast diverse magic- en mindreading acts heb ik hen daarom geleerd hoe je geld moet verdubbelen.

Om 17.00 uur werd iedereen verwacht in het Vaudeville Theater in Brussel: een prachtige plek om een dergelijke bijeenkomst te organiseren. Alle gasten werden verwacht in een soort theater, waar de CEO een toespraak gaf. Daarna werd het buffet geopend, waarbij ik gedurende een paar uur voor alle 250 genodigden mijn act mocht presenteren. Mijn magic werd enorm goed ontvangen en mijn contactpersoon Paul Caekebeke gaf aan dat alle reacties van de gasten zeer lovend en enthousiast waren. Volgens Mijn acts hebben duidelijk bijgedragen aan het grote succes van de avond!

Het is altijd goed om te horen dat ik op zo’n druk bedrijfsfeest zulke goede reacties ontvang. Ik hoop dat ik nog eens in het Vaudeville Theater in Brussel mag optreden, want de authentieke uitstraling van dit theater heeft zeker bijgedragen aan de magische sfeer!

Vaudeville

No Comments

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.