Goochelaar huren in Gent

Goochelaar Rich Magic inhuren

Trailer Mind-Magic-Show

Goochelaar Rich Magic in Gent (ook Goochelaar in Oost-Vlaanderen) is de juiste goochelaar die uw feestje omtovert tot een geweldig spektakel. Goochelaar Rich Magic in Gent is overal inzetbaar. Van kinderanimatie, familiefeesten, bruiloften tot zakelijke evenementen. Of u het nu viert in een partycentrum of bij u thuis. Geen probleem! Goochelaar voor Gent, Rich Magic is erg flexibel en zijn acts als tafelgoochelaar zijn overal inzetbaar.

Door de vele ervaringen en gewonnen prijzen in de goochelwereld weet Rich Magic zijn show aan te passen op uw publiek. Zoals kinderfeestjes en familiefeesten of personeelsfeestjes.

Goochelaar Rich Magic geeft kindershows en workshops goochelen in Gent

Het kan natuurlijk ook dat u graag wilt leren goochelen. Goochelaar Rich Magic biedt goochelworkshops aan in Gent. In een korte tijd leert u een boel professionele trucs waarmee u uw vrienden en familie versteld mee doet staan. Bovendien is het erg leuk om met een groep een goochelaars presentatie te maken. Deze workshops goochelen maken u tot een daverende goochelaar!

Goochelaar Rich Magic geeft topentertainment in en rondom Gent. Vraag direct naar de mogelijkheden voor uw feest in Gent en de rest van Vlaanderen! Graag tot in Gent als uw goochelaar!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan