Reacties

Heeft u een goochelshow van Rich Magic meegemaakt op een evenement of feestje? Graag horen we wat u daarvan vond! U kunt hieronder een bericht achterlaten. Alvast bedankt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 19 reviews
by Dirk Achten on Goochelaar Rich Magic
Gewoonweg fantastisch !!!

Desondanks sommigen van ons jou al voor de tweede keer zagen in evenveel jaar tijd, bleven wij even verbaasd.
Met zijn 130 personen waren wij, en ik denk dat ik wel 200 complimentjes heb gekregen over jou ... want sommigen kwamen het mij meerdere keren vertellen.
Magie, entertainment en humor van de bovenste plank ... gewoonweg verbazend.
Het zal zeker voor ons niet de laatste keer zijn.

Bedankt Rich voor de fantastische avond.

by Meers Lode on Goochelaar Rich Magic
Communiefeest

Beste Richard,

we hebben weeral eens mogen genieten van je goochelkunsten. Willem en al zijn gasten, klein en groot, waren onder de indruk.

Ik kijk al uit naar uw volgend optreden.

Bedankt.

by Eurofiba on Goochelaar Rich Magic

Ideaal voor onze bedrijfsaktiviteit! "Een goochelaar" uitnodigen is misschien niet helemaal uniek, maar wat Rich Magic bracht is dat des te meer. Een goeie mix tussen kijken en doen (workshop), tussen geheimen bewaren en toch weten, doorspekt met humor, maar vooral veel, heel veel verbazing!

by Virginie Taillieu on Goochelaar Rich Magic
Topschow

Veel humor top goochelkunst iedereen was ondersteboven zowel de kindjes als de volwassen

Heel goed gedaan! Goede sfeer en spectaculair.

by Martine Feyaerts on Goochelaar Rich Magic
Richard je was geweldig

Beste Richard, je hebt ons allemaal verwonderd met al je goochelacts. Het was door jou een avond vol magie en plezier. Ik kan je aan iedereen aanbevelen.Super bedankt, we hebben genoten, en onze klanten zullen nog veel kunnen navertellen over deze geslaagde avond.

by familie hanssens on Goochelaar Rich Magic
dankjewel

Dag Rich, je was naast goochelaar ook een super enthousiaste entertainer die de aandacht van klein en groot wist te vangen en te doen geloven dat magie echt bestaat! Verbluffend wat je deed, bedankt, we raden je aan iedereen van harte aan.

by EDF Luminus - C. Coel on Goochelaar Rich Magic
Heel leuk als animatie tijdens drink/dîner op onze Team Building Event!

Wat een prachtige goochelkunst! Zo overtuigend en zelfzeker. De magie druipt eraf. Ongelooflijk.Ook wel grappig en met humor gebracht.Ik zal het maar herhalen... een grote aanrader voor elk evenement. Test het zelf maar uit. Gewoon doen.Een dikke bravo Rich Magic!

by Tilly Vertenten on Goochelaar Rich Magic
entertainment TOP

Top entertainment, je staat er met je neus op te kijken en je hebt niets door... geweldig...Het was heel leuk en ontspannend jou op ons bedrijfsfeest te hebben, fascinerend en geweldig tot... een aanrader !! Tot een volgende keer

by Andreas Hooftman on Goochelaar Rich Magic
topentertainment

Ik heb Rich gevraagd om mijn collega's een namiddag te entertainen en de beginselen van de goochelkunst bij te brengen. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar na afloop was iedereen laaiend enthousiast. De perfecte mix van magie, humor en en tips & tricks. Kan ik iedereen aanradan!

by Patrick on Goochelaar Rich Magic
Je stond erbij en keek ernaar

Rich Magic op bezoek gevraagd tijden onze nieuwjaarsreceptie in Vosselaar. Prachtig, magisch ... gewoon geen woorden voor ... Rich Magic boeide van de eerste tot de laatste minuut met zijn verbazende en indrukwekkende goochelacts ... zelfs enkele dagen later krijg ik nog ongelooflijk goede commentaar over zijn aanwezigheid ... zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!!!

by Johan De Maesschalck on Goochelaar Rich Magic

Absoluut de top !Zelfs al zie je dit twee maal, het blijft verbazen.Dit is pas magie, dit is pas goochelkunst op het allerhoogste niveau. En een vriendelijke Rich kregen we er zomaar bij. Bedankt en tot een vlg maal.

by Evy De Koninck on Goochelaar Rich Magic
Prachtig magisch

Een aanrader voor elk feest!!!Prachtig onverklaarbare goocheltrucs hebben ons feest nog mooier gemaakt. Alle gasten van jong tot oud waren vol lof over alles wat je gedaan hebt.De magie die jij kan brengen is ongelofelijk knap!! Wij zijn er van overtuigd, tot op het volgende feestje!!! 😉

Top

Beste Rich Magic,Aan de telefoon had je gezegd dat ik geen spijt ging krijgen van jouw boeking. Ik ben altijd wat terughouden als ze me dat zeggen;-). Vrijdagnacht moest ik je dan ook volmondig gelijk geven. Iedereen was vol lof over jou en je optreden. straffe kost om het op z'n Belgisch te zeggen.Bedankt en zeker tot een volgende keer!

by Jan Mertens on Goochelaar Rich Magic
Topper

Wat een professionele show. Binnen no-time had je iedereen op het puntje van hun stoel. Het was niet alleen goochelen, ook je entertainment in combinatie met het zakkenrollen was een genot om naar te kijken.Een absolute aanrader!

by Paul en Marja on Goochelaar Rich Magic
Bruiloft

Beste Rich Magic,
jouw optreden op onze bruiloft was fenomenaal! Je vermaakte alle gasten met schitterende acts. Toen je ook hun horloge nog had gerold, kon het helemaal niet meer stuk. Jouw act die je speciaal voor ons als bruidspaar deed, zullen we nooit meer vergeten! Een absolute aanrader.

Personeelsfeest

Rich Magic je hebt ons bedrijfsfeest tot een succes gemaakt. Helemaal geweldig en een aanrader voor zowel bedrijf als particulier. Je show en je tafel optredens daar heeft iedereen enorm van genoten, echt super!!

Leuk optreden

Tijdens ons feest was Richard de entertainer met zijn goochel shows. Het was een leuke aanvullling voor onze feestavond.

by Hendrik on Goochelaar Rich Magic
Indrukwekkende show

Ik kon mijn ogen niet geloven!