Familie- en kindershows

U organiseert een communiefeest, bruiloft, verjaardag, familiereünie,…… en u zoekt een act voor kinderen EN volwassenen?

Dit is de act die u waarschijnlijk zoekt. Goochelaar Rich Magic presenteert zijn familieshow en kindershow, waar alle leeftijden van zullen genieten. Interactie en comedy voor jong en oud gaan perfect samen en iedereen beleeft hilarische en schitterende momenten. Of het nu in Antwerpen, Knokke, Gent of Brugge is. De Nederlandse goochelaar is actief in heel België.

Door de grote afwisseling in zijn shows en repertoire vliegt de tijd voorbij. Na deze show zal hij als tafelgoochelaar nog bij u bijzondere acts van dichtbij presenteren, zodat de gasten van uw feest helemaal versteld zullen staan van de bijzondere kwaliteiten van Goochelaar Rich Magic.
De familieshow is zowel in te zetten in kleine groepen aan tafel, als vanaf een centrale plek in de zaal. Kortom: u hoeft geen keuze te maken uit de diverse goochelshows….dit is voor iedereen en succes is gegarandeerd!

Wist je dat Goochelaar Rich Magic géén reiskosten rekent?

Kinderanimatie op uw familiedag

De goochelshow is ideale kinderanimatie, zodat de volwassenen zich niet hoeven te bekommeren om de kinderen en zorgeloos kunnen genieten van de familiedag. Komt u uit de omgeving van Turnhout, Leuven, Sint-Niklaas, Roeselare, Genk of andere plaatsen uit België, onze goochelshows zijn overal een daverend succes!

Zoekt u een leuke familieshow? Vraag direct een offerte aan

Als ik niet beschikbaar ben, kun je goochelaar Dave van Gulik benaderen.