Podium Goochelshow

U wilt u gasten tegelijk laten genieten van een absoluut unieke en professionele goochelshow? Boek dan de podiumact en goochelshow van goochelaar Rich Magic. Rich Magic presenteert deze act op een podium of een punt in de zaal, waar zijn act voor iedereen goed zichtbaar is, zodat iedereen het goed kan zien. Vaak wordt dit ingezet als opener. Een betere begin van het feest hadden uw gasten zich niet in kunnen denken. De spontaniteit, verbazing en interactie breken het ijs bij uw gasten en zorgt voor een lekker informele sfeer op uw feesten en evenementen.

Leuke goochelshow met een hoge entertainmentwaarde

Door tijdens de act gebruik te maken van boeiende presentaties, scherpe improvisaties en leuke grappen, wordt deze show gezien als een “must” voor iedereen. Organiseert u zelf ook een feest waarvoor u een leuke entertainer zoekt? Kies dan voor Rich Magic!

Leuke verrassende podiumshows voor het publiek


Met deze act heeft Rich Magic al diverse prijzen op goochelcongressen in ontvangst mogen nemen. Na deze goochelshow presenteert hij aan elke tafel zijn spetterende act als tafelgoochelaar. Mochten er kinderen zijn op uw evenement, dan kunt u Rich Magic inhuren om te goochelen voor en met kinderen.

Als u meer informatie wilt over deze centrale act en/of de inzetbaarheid op uw feest/evenement? Vraag dan nu een offerte aan en vraag naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan