Over de Goochelaar

De Nederlandse Goochelaar Rich Magic goochelt al enorm lang, ook u kan deze goochelaar inhuren. Hij kreeg het “virus” te pakken, toen hij op de televisie een programma zag van een bekende Nederlandse Goochelaar, waarin de ene na de andere prachtige act te zien was. Hij was verbaast en direct ontstond de passie voor goochelen. Rich Magic wist gelijk dat hij dat ook wilde.

Goochelaar inhuren in België?

Toen hij veel mensen uit het vak ontmoette en verschillende congressen in Nederland en België ging bezoeken, merkte hij al snel dat entertainen in zijn bloed zat en dat zijn hart ervan sneller gaat kloppen! Snel daarna liet hij zijn kwaliteiten zien op met zijn eerste optredens voor publiek.

Omdat mensen zijn talent direct ontdekten, nam de hoeveelheid optredens in een snel tempo toe. Door een combinatie te maken van mooie goocheltrucs, comedy, interactie en een hoge entertainmentwaarde, zullen uw gasten een onvergetelijk feest beleven! Zo heeft goochelaar Rich Magic al verschillende bruiloften, personeelsfeesten, kinderfeestjes en familiedagen voorzien van leuk entertainment en kinderanimatie.

Wist je dat Goochelaar Rich Magic géén reiskosten rekent?

U kunt deze Nederlandse goochelaar inzetten in België als tafelgoochelaar, podiumgoochelaar, workshopgoochelaar of kindergoochelaar.

Speciaal voor de mensen die een professionele goochelaar willen met absolute kwaliteit, heeft Rich Magic deze website laten maken om u van alle informatie, veelgestelde vragen, foto’s en video’s te voorzien.

Goochelaar boeken voor uw feesten en partijen?

U kunt de goochelaar Rich Magic direct bereiken op het telefoonnummer +31 6 52 11 15 76 of u kunt op deze website het contactformulier invullen. Rich Magic zal vliegensvlug contact met u opnemen!

Wilt u deze goochelaar inhuren? Vraag nu een offerte aan