Kinderanimatie & Kindershows

U gaat een kinderevenement of kinderfeest organiseren en u bent op zoek naar een leuke kinderanimatie of een leuke act? Deze heeft u nu gevonden. Goochelaar Rich Magic heeft niet alleen acts voor de volwassenen, ook voor de kinderen heeft hij een leuke goochelshow in petto, die helemaal past bij de doelgroep. Dit is kinderanimatie en interactie op en top!

Hilarische, grappige en magische momenten wisselen elkaar in een snel tempo af tijdens kindershows en kinderfeesten. Interactie is de hele goochelshow aanwezig, dus lekker goochelen met de kinderen. Want alle kinderen willen natuurlijk de goochelaar helpen als een truc lijkt te mislukken…

Deze show is te boeken voor grote zalen, maar ook bij u in de huiskamer bij een verjaardagsfeestje of kinderfeestje!

Goochelen voor kinderen

Goochelaar Rich Magic zorgt ervoor dat de kinderen nog lang met veel plezier terug zullen denken aan de bijzondere kindershow. Ook u als ouder en/of begeleider zal samen met de kinderen genieten van topentertainment met deze kinderanimatie van top kwaliteit!

Samen met de hele familie veel plezier gehad met de Goochelaar Rich Magic op ons feestje in Antwerpen! Hij was erg spontaan en interactief en de kinderen vonden het prachtig!
– Raymond Wingers

Wij hebben inmiddels leuke kinderanimatie in Limburg, West Vlaanderen en Antwerpen gegeven, maar Rich Magic kunt u als goochelaar inhuren in heel Nederlandstalig België.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan