Goochelaar huren Leuven

Betaalbaar entertainment in Leuven

Trailer Mind-Magic-Show

Goochelaar Rich Magic in Leuven is de juiste goochelaar die uw feestje omtovert tot een geweldig spektakel. Goochelaar Rich Magic in Leuven is overal inzetbaar. Van kinderfeestjes, familiefeesten, bruiloften, jubilea tot business events. Of u het nu viert in een partycentrum of bij u thuis. Geen probleem! Goochelaar Rich Magic is in Leuven erg flexibel en zijn acts als tafelgoochelaar zijn overal inzetbaar.

Door de vele ervaringen en gewonnen prijzen in de goochelwereld weet Rich Magic zijn show aan te passen op uw publiek. Zoals kinderfeestjes en familiefeesten of bedrijfsuitje.

Gochelaar Rich Magic geeft workshops goochelen in Leuven.

Het kan natuurlijk ook dat u graag wilt leren goochelen. Goochelaar Rich Magic Leuven biedt goochelworkshops aan in Leuven. In een korte tijd leert u een boel professionele trucs waarmee u uw vrienden en familie versteld mee doet staan. Bovendien is het erg leuk om met een groep een goochelaars presentatie te maken. Deze workshops goochelen maken u tot een daverende goochelaar in heel België!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem nu contact op

Goochelaar Rich Magic geeft topentertainment in en rondom Leuven. Heeft u vragen over een boeking van Rich Magic? Bekijk dan de veelgestelde vragen over de goochelaar. Of vraag direct naar de mogelijkheden voor uw feest in Leuven!

Graag tot in Leuven!