Goochelaar Knokke

Goochelaar geboekt in Knokke

Trailer Mind-Magic-Show

Goochelaar Rich Magic in Knokke is de juiste goochelaar die uw feestje omtovert tot een geweldig spektakel. Goochelaar Rich Magic in Knokke is overal inzetbaar. Van kinderfeestjes, familiefeesten, bruiloften tot zakelijke evenementen. Of u het nu viert in een partycentrum of bij u thuis. Geen probleem! Goochelaar Rich Magic in Knokke is erg flexibel en zijn acts als tafelgoochelaar zijn overal inzetbaar.

Door de vele ervaringen en gewonnen prijzen in de goochelwereld weet Rich Magic zijn show aan te passen op uw publiek. Zoals kinderfeestjes en familiefeesten of bedrijfsuitje.

Gochelaar Rich Magic geeft o.a. workshops goochelen in Knokke.

Het kan natuurlijk ook dat u graag wilt leren goochelen. Goochelaar Rich Magic Knokke biedt goochelworkshops aan in Knokke. In een korte tijd leert u een boel professionele trucs waarmee u uw vrienden en familie versteld mee doet staan. Bovendien is het erg leuk om met een groep een goochelaars presentatie te maken. Deze workshops goochelen maken u tot een daverende goochelaar!

Goochelaar Rich Magic geeft topentertainment in en rondom Knokke. Vraag direct naar de mogelijkheden voor uw feest in Knokke of Leuven! Graag tot ziens in Knokke!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan