Goochelaar in Leuven

Op donderdagavond 16 april mocht ik mijn act als tafelgoochelaar op een prachtige plek op het Groot Begijnhof in Leuven presenteren. Dit vond plaats is de “Faculty Club”. Een locatie met 16 zalen, die dagelijks geboekt worden voor vergaderingen, lezingen, seminars, bruiloften, bedrijfsfeesten, enz… Mensen uit vele landen hadden een hele dag tijdens lezingen en vergaderingen inspiratie opgedaan en nieuwe ideeën gekregen m.b.t. nieuwe concepten op zakelijk gebied. Tijdens het diner was het aan mij de taak om door middel van veel magic, mindreading en interactie, het publiek te entertainen met de meest onverklaarbare acts.

Omdat het een internationaal publiek was, presenteerde ik mijn act in het Engels. Het waren in totaal 9 tafels van ongeveer 8-10 personen. Het publiek was zeer enthousiast! Gezellige, open mensen en buiten het entertainen, kon je er ook een leuk gesprek mee voeren. Bij elke tafel presenteerde ik diverse acts, waarbij vingervlugheid en mindreading telkens met elkaar gecombineerd worden.

Doordat goochelen en mindreading op tv razend populair zijn, wordt deze vorm van entertainment ook enorm vaak op feesten geboekt. Het laat een extra krachtige indruk achter bij het publiek. Mensen zien die acts op tv, maar willen dit ook live meemaken. Als goochelaar vindt ik dat programma’s van Victor Mids, Dynamo, Nicholas,…erg positief zijn voor ons als goochelaars. Kom maar op met magic op tv!

No Comments

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.