Goochelaar nieuwjaarsdrink

Goochelaar inhuren op nieuwjaarsdrink

Nu de Sinterklaas en Kerstmis snel dichterbij komen, bent u wellicht bezig met het maken van plannen voor de kerstvakantie. Misschien gaat u op wintersportvakantie of blijft u lekker thuis om met uw familie de feestdagen in eigen land door te brengen. Als u na de kerstvakantie weer gaat werken, is het ineens nieuwjaar. Ineens komt er van alles op uw dak…..er moet een nieuwjaarsdrink geregeld worden. Het nodige entertainment mag daarbij natuurlijk ook niet ontbreken.

Begin op tijd met het boeken van entertainment

Als u nu begint met het organiseren van entertainment, heeft u alle tijd en kunt u eens rustig bekijken wat u geschikt lijkt en wat niet. Het soort entertainment hangt af van uw wensen en het soort feest dat u wilt organiseren. Is het een gezellige borrel, waarbij iedereen gezellig met elkaar kan praten onder het genot van een hapje en een drankje? Of is het een feest waar iedereen lekker moet kunnen dansen. Wordt het gehouden onder werktijd, dus door de week? Of is het een feest op een avond of in het weekend? Dit zijn slechts een paar punten die zeker in overweging genomen dienen te worden.

goochelaar op uw nieuwjaarsdrink

Toegevoegde waarde van een goochelaar

Een goochelaar is op elk soort feest op evenement een absolute toegevoegde waarde. Op een ongedwongen een informele manier, presenteert hij zich tussen het publiek en presenteert telkens een bijzondere act, waar alle aanwezigen van dichtbij kunnen genieten. Een act met een enorme impact. Deze vorm van entertainment is zo flexibel inzetbaar, omdat het niet uitmaakt of mensen zitten of staan, of er muziek is of niet. Dat is de reden dat een goochelaar zo vaak geboekt wordt op kerstborrels en nieuwjaarsborrels.

Andere soorten entertainment

Ik werk regelmatig samen met een sneltekenaar. Dat entertainment past perfect bij een tafulgoochelaar, omdat een sneltekenaar zich ook flexibel door de zaal begeeft. Maar wellicht geeft u ook de voorkeur aan de combinatie met een dj, zanger of zangeres. Kortom: er zijn mogelijkheden genoeg! Ik wens u veel succes met het organiseren van een bijzondere nieuwjaarsborrel.

Ik hoop dat ik u daar mag begroeten met magisch entertainment!

No Comments

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.