Beursgoochelaar

Beursgoochelaar Rich Magic bij uw stand

Als u beurs goochelaar/Illusionist Rich Magic boekt bij uw stand, weet u gegarandeerd zeker dat uw bedrijf enorm veel aandacht zal krijgen. Als publieksmagneet demonstreert Rich Magic een combinatie bijzondere mindtricks, magic en zakkenrollen. Dit alles met een hoge entertainmentwaarde. Zijn acts zijn divers, uniek, energiek en perfect geschikt om op een bijzondere manier op te vallen voor potentiële klanten. Na deze verwondering bij de voorbijgangers, kunnen uw collega’s het gesprek overnemen en de aanwezigen van de nodige informatie voorzien.

Maatwerk

In overleg met Rich Magic kan er maatwerk voor uw bedrijf ontwikkeld worden. Hierbij wordt bijvoorbeeld het logo, product, een bepaalde boodschap of belangrijke kernbegrippen op een unieke manier verwerkt in de act. Hierdoor blijft uw bedrijf lang in het geheugen van de bezoeker gegrift!

Absolute meerwaarde

Door beursgoochelaar Rich Magic als illusionist in te huren op een beurs bij uw stand, scoort u gegarandeerd meer leads en zal uw stand continu in de belangstelling staan.